SİVAS / MERKEZ - Lütfi Abay İlkokulu

Başöğretmen Ahmet YILMAZ - Okul Müdürü

AHMET YILMAZ - OKUL MÜDÜRÜ

OKUL MÜDÜRÜ

• 1968 Sivas Ağılkaya Köyü doğumlu olan Ahmet YILMAZ ilkokulunu köyünde, orta öğrenimini Sivas’ta tamamladı. 1988´de Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Yüksekokulundan mezun olup aynı yıl Ağrı da Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı. Anadolu Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği yan alanında lisans tamamladı. Ayrıca Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü 2001 yılında tamamladı. Ağrı ve Sivas ta öğretmenlik yaptı. Karayün İlköğretim Okulu, Yunus Emre İlköğretim Okulu, 3.Eğitim Bölgesi Koordinatör Okul Müdürlüğü, Hasan Vardar Ortaokulu ve Rauf Orbay İlkokulunda okul müdürlüğü yapan Ahmet YILMAZ 31.07.2023 tarihinde Lütfi Abay İlkokulu müdürlüğüne atanmış bulunmaktadır. evli ve 4 çocuk babasıdır.