T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİVAS / MERKEZ - Lütfi Abay İlkokulu

Lütfi Abay İlkokulu

Telefon
0 346 211 17 58
Belgegeçer
0
WEB
https://lutfiabay.meb.k12.tr
Adres
Kılavuz Mahallesi 24.Sokak No.10 SİVAS
Vizyon
VİZYONUMUZ Öğrenmenin en temel gereksinim kabul edildiği Her öğrenci velisinin, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bildiği Hem öğretenlerin hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmasının önemine inanıldığı Çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duyduğu Tedarikçilerle karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, verilen hizmetler sonucunda tüm paylaşanların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği Hem öğretmen hem de veli ve öğrencilerin gözdesi olan bir okul olma vizyonu taşımaktayız.
Misyon
MİSYONUMUZ Demoktarik bir ortamda bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, Öğrencilerin bilgili, becerikli ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak Öğrencilerin 21. yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak Atatürk ilke ve inkılâplarına, devlet ve milletine bağlı fertler yetiştirmek.
Başarılar
-2020 Yılı Halk Oyunları İl Şampiyonluğu -2021 Yılı Çiğdem Ekinci Futbol Turnuvası Şampiyonu -2021 Yılı sınavla öğrenci alan Proje okullarına 14 öğrencimiz yerleşti.
Öğretmen :32
Öğrenci :621
Derslik :22
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2038
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
08:30 - 14:20
Isınma
DOĞALGAZ-KALORİFER
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Belediye Otobüsü
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Şehir Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
2 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
-2020 YILI YILDIZLAR HALK OYUNLARI SİVAS BİRİNCİLİĞİ -KARETE KATA DALINDA SİVAS BİRİNCİLİĞİ -2021 Çiğdem Ekinci Futbol Turnuvası Şampiyonu
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
-BİZ BULURUZ ONLAR BULAMAZ -İYİLİKTE YARIŞAN SINIFLAR -ATIK ÇÖP DEĞİLDİR -ÜLKEMİ TANIYORUM GELECEĞİME SAHİP ÇIKIYORUM
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
-ERASMUS K101 BAŞVURUSU -E-TWİNNİNG PROJELERİ
Yazdır